On September 12th, our Museum celebrated its 30th Anniversary, and on that day, unveiled our new hallway display area.   This major addition to our Museum took considerable time to bring to fruition.  It began with a vision of what might be… it began with the Museum’s Director and Programme Manager conferring with volunteers to share ideas… it began with… a hallway filled with storage cabinets… and then with the help of a team of volunteers, bit by bit, it came together…

 

THE BASIC STRUCTURE WAS FRAMED OUT

 

TEAMWORK

 

THE WALL TAPED AND READY FOR PRIMER

 

WALL PAINTED AND THE PLATFORM IS BEING CREATED

 

USING THE SPACE WHILE WAITING FOR GLASS INSTALLATION

 

PREPARATION OF THE CORNER CABINET

 

THE FIRST OF THE GLASS PANELS ARE INSTALLED

 

GLASS PANELS COMPLETED

 

THE LIGHTING INSTALLATION BEGINS

 

THE FIRST DISPLAY IS CENTRED

 

LINING UP THE PAINTINGS

 

ORGANIZING THE FIRST OF THE MEDALS

 

CENTRE SECTION COMPLETE WITH MODELS

 

MEDALS ON DISPLAY

 

RIBBON CUTTING

 

THE FIRST VISITORS